Ordet STEDSE betyder evig eller varig og beskriver vores vision om en arkitektur der forholder sig til samtiden, bygger videre på historien og som er sine spor i fremtiden bevidst

Illustration: Skandivisual/Leva Urban Design

 

Illustration: Skandivisual/Leva Urban Design

 

Foto: Leva Urban Design

 

 

Ulven Terrasse er et stort boligområde beliggende på Ulven i Oslo med totalt 215 lejligheder. Området består hovedsageligt av lave boligblokke fra 1950-tallet, samt terrasselejligheder.

Ulven området er en del af et større satsningsområde for Oslo kommune. Området skal i fremtiden blive en attraktiv, fremtidsrettet og klimasmart udvidelse af Oslo by.

Beboerne på Ulven Terrasse ønsker at følge denne udvikling, ved at opgradere boligområdet til en tidsvarende boligbebyggelse der lever op til dagens standarder med nye fasader, mere isolering i ydervæggene, samt et mere attraktivt udeområde med aktiviteter for både børn og voksne.

Fasaderne beklædes med kobber og tegl, der hæver kvaliteten af bebyggelsen og giver et karakteristisk udtryk der vil patinere smukt over tid.

Type: Facade- og energirenovering af eksisterende boligområde i Oslo

Tidspunkt: 2018

Bygherre: Ulven Terrasse boligsameie

Areal: 215 lejligheder fordelt på 5 boligblokke

Samarbejdspartnere: Stedse har i samarbejde med Leva Urban Design udarbejdet detaljprojekt og arbejdstegninger på projektet.