Ordet STEDSE betyder evig eller varig og beskriver vores vision om en arkitektur der forholder sig til samtiden, bygger videre på historien og som er sine spor i fremtiden bevidst

 

 

Det maritime mødested på Kalvø repræsenterer et samlingspunkt for både besøgende og lokale. 

Projektet er et skitseforslag udarbejdet for foreningen Genner Bugt Netværk med støtte fra Aabenraa Kommune.

Mødestedet har stort fokus på formidling blandt andet i form af en vandlegeplads, udstilling og vinteropbevaring af både, information om naturen og historien på Kalvø, samt en turistinformation. Den overdækkede buede siddebænk “Rælingen”, fortæller på en meget visuel måde, historien om hvordan man i 1800-tallet tid byggede store handelsskibe på Kalvø.
Det 
maritime mødested skal desuden være et mødested hvor man kan sidde overdækket og drikke en kop kaffe eller hvor områdets saunaentusiaster og vinterbadere kan benytte en flydende sauna med udsigt ud over Genner Bugt.

Tanken er at stedet skal gøre det mere attraktivt for både besøgende og lokale beboere, at sætte sig og nyde den fantastiske natur der er på Kalvø og samtidig blive klogere på områdets natur og historie. 

Mødestedet skal være tilgængeligt for alle og skal knytte Kalvøs allerede eksisterende kulturelle og rekreative tilbud bedre sammen.