Ordet STEDSE betyder evig eller varig og beskriver vores vision om en arkitektur som forholder sig til samtiden, bygger videre på historien og som sætter sine bevidste spor i fremtiden.

 

 

 

Skalleværket er en del af Klintebjergs nye havnefront. Havnehuset skal blandt andet benyttes af områdets foreninger, til naturformidling af skoleelever og til generalforsamlinger.
Den nye promenade og de små Fjordhuse udgør sammen med Skalleværket et nyt maritimt mødested for området.Skitseforslaget viser hvordan Skalleværket bliver en åben og inviterende del af havnepromenaden hvor det fleksible fællesrum kan åbnes helt op og aktiviteter inde er synlige både fra byen, promenaden og vandet.Det lyse rum med den imponerende trækonstruktion, bliver som en overdækket del af promenadens uderum. Rummet “pakkes ind” i en træbeklædning der også fungerer som overdækning over en del af promenaden.

Indvendige rum som toilet og køkken bliver til et stort møbel, der også fungerer som trappe til en tagterrasse med udsigt over Vigelsø og Odense Fjord.

Status: Skitseforslag
Opdragsgiver: Nordfyns Kommune
Omfang: 120 m2