Ordet STEDSE betyder evig eller varig og beskriver vores vision om en arkitektur som forholder sig til samtiden, bygger videre på historien og som sætter sine bevidste spor i fremtiden.

 

Hos Tegnestuen Stedse vil vi gerne engagere os lokalt. Vi tegner i øjeblikket på et hængende shelter der skal hænges op ved trætops klatreparken ved Genner Hoel High Park, som et overnatningstilbud til naturinteresserede.
Shelteret skal udføres i 
dampbøjet træ og skal sætte fokus på træets egenskaber som et bæredygtigt og klimavenligt materiale, med både høj styrke og formbarhed.Prototypen skal udføres som et samarbejde mellem Genner Hoel Pandekagehus & Camping, Tegnestuen Stedse og Årøsund Bådebyggeri i en tværfaglig proces hvor turisme-erhverv, kunst, teknik og håndværk mødes.

Projektet der blandt andet er støttet af den Jyske Kunstfond, er en del af tegnestuens kunstneriske og forretningsmæssige udviklingsarbejde som skal bidrage til øget viden og erfaring med dampbøjede trækonstruktioner. 

I designfasen bruger vi både håndskitser, fysiske modeller og digitale parametriske modellerings-værktøjer og kommer til at køre processen i tæt dialog med bådebyggerne fra Årøsund. 

Der bliver rig mulighed for at følge projektet gennem hele forløbet, her på vores hjemmeside og på facebook.